انواع صافکاری خودرو

5/5

فهرست مطالب

در این مقاله ما می خواهیم در مورد صافکاری خودرو صحبت کنیم. صافکاری خودرو انواع مختلف و گوناگونی دارد. به طور کلی باید بگوییم این که شما خودرو خود را به چه روشی صافکاری می کنید، بستگی به عقیده و توانایی شخص صافکاری دارد که اتومبیل را به او نشان می دهید. دلیل این امر هم این است که هر صافکار برای صافکاری و تعمیر بدنه ی خودرو شیوه و روش خاص خود را دارد. نکته ی مهم این است که برای قسمت های مختلف بدنه ی خودرو که نیاز به صافکاری دارند می بایست از روش های مختلفی استفاده کرد. انتخاب این که برای هر قسمت از بدنه ی خودرو از چه روشی می توان استفاده کرد بستگی به تجربه و توانایی فرد صافکار دارد. با توجه به آن چه در بالا ذکر شد انواع مختلف صافکاری خودرو وجود دارد. با ما همراه باشید تا شما را با انواع صافکاری خودرو و چگونگی انجام آن ها آشنا کنیم.

صافکاری خودرو

چه زمانی صافکاری خودرو ضرورت پیدا می کند؟

همه ی ما می دانیم مهمترین ویژگی در ظاهر هر اتومبیل، بدنه ی آن می باشد. قوس های موجود روی بدنه ی خودرو ممکن است بر اثر یک تصادف آسیب دیده و نیاز به صافکاری پیدا کنند. این آسیب می تواند هر قسمت دیگر از خودرو شما را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین در چنین مواقعی است که شما می بایست صافکاری خودرو انجام دهید. زندگی در شهرهای پرترافیک و پر از خودرو امروزی نیاز به صافکاری خودرو را بی شک تبدیل به یکی از نیازهای طبیعی بشر نموده است. با توجه به خودروهای لوکس امروزی انواع روش های صافکاری خودرو به وجود آمده است. به طور مثال می توان به صافکاری نوین یا صافکاری پی دی آر اشاره نمود. به طور کلی آسیب های وارد شده به بدنه ی خودرو را می توان در دو دسته ی کلی جای داد. صافکاری هایی که برای آسیب های سطحی بدنه ی خودرو می باشند و صافکاری هایی که برای آسیب های عمیق موجود در بدنه ی خودرو استفاده می شوند. به طور مثال اگر آسیب وارد شده به بدنه ی خودرو موجب خراش یا یک برآمدگی و تو رفتگی ساده روی بدنه ی خودرو گردد شما نیاز به صافکاری سطحی بدنه ی خودرو خواهید داشت. صافکاری خودرو اگر سطحی باشد نیازی به رنگ نخواهد داشت. نوع دیگر صافکاری خودرو زمانی خواهد بود که آسیب جدی به بدنه ی خودرو وارد شده باشد. صافکاری خودرو اگر عمیق باشد نیاز به رنگ پیدا می کند. البته همانطور که در بالا نیز ذکر شده این که شما از چه نوع صافکاری استفاده نمایید بستگی به قسمتی دارد که در بدنه ی خودرو آسیب دیده است.

صافکاری خودرو

انواع صافکاری خودرو

چندین روش مختلف و متفاوت برای صافکاری خودرو وجود دارد که می توان با توجه به شدت و مکان آسیب وارد شده به بدنه ی خودرو از مناسب ترین نوع آن برای بازسازی بدنه ی خودرو استفاده نمود. به طور کلی انواع صافکاری های مناسب برای خودرو شامل هفت مورد می باشند. این هفت مورد شامل صافکاری خودرو بدون رنگ، صافکاری خودرو با رنگ، صافکاری بدنه ی خودرو با مکش یا صافکاری مکشی، صافکاری با لیزر، صافکاری با میله که به آن صافکاری پی دی آر نیز گفته می شود، صافکاری خودرو با چسب حرارتی و صافکاری بدنه ی خودرو با دستگاه مغناطیسی می باشند. در صافکاری با دستگاه مغناطیسی با ایجاد یک میدان مغناطیسی پرقدرت آن قسمت از بدنه ی خودرو که دچار آسیب شده است را تحت تاثیر قرار می دهند و در نهایت موج های به وجود آمده روی بدنه ی خودرو را برطرف خواهند کرد. یکی از مزیت های خوب این روش صافکاری این است که در بیشتر مواقع بدون استفاده از وارد کردن کوچکترین ضربه ای، بدنه ی خودرو را صاف کرده و بازسازی خواهد کرد. صافکاری خودرو به وسیله ی چسب حرارتی نیز یکی از روش های جدید برای صافکاری بدنه ی هر اتومبیلی است که با تزریق چسب و سپس اعمال نیروی زیاد، تو رفتگی ها و برآمدگی های روی بدنه ی خودرو را ترمیم خواهند کرد. در واقع در این روش چسب را روی قسمت ناهموار بدنه ی خودرو تزریق می کنند. بعد از تزریق چسب، به کمک نیروی زیادی که به بدنه ی خودرو در جهت عکس ناهمواری وارد می کنند، اقدام به ترمیم و بازسازی آن خواهند نمود. این روش از صافکاری بدنه ی خودرو در گروه صافکاری های بدون رنگ جای می گیرد. صافکاری با لیزر یکی از روش های نوظهور است که با پیشرفت تکنولوژی و علم به کمک بشر آمده است. در واقع در این صافکاری بدنه ی خودرو از علم اپتیک کمک گرفته شده است. با کمک صافکاری با لیزر می توان آسیب های سطحی روی بدنه ی خودرو را به خوبی ترمیم نمود و بازسازی کرد. همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم انواع مختلفی از صافکاری های خودرو وجود دارد که در ادامه ی  محتوا  به طور مختصر به توضیح و تشریح هر یک از این موارد خواهیم پرداخت.

توضیح مختصر در مورد برخی روش های صافکاری

یکی از روش های صافکاری خودرو همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، صافکاری بدون رنگ یا با رنگ می باشد. استفاده از این دو روش برای صافکاری بدنه ی خودرو زمانی توصیه می شود که اتومبیل به شدت دچار آسیب شده باشد و حتی ممکن است برخی قطعه های آن نیاز به تعویض پیدا کنند. به طور مثال هنگامی که بر اثر یک تصادف شدید، خودرو آسیب فراوان می بیند این روش برای صافکاری خودرو یک روش خوب محسوب می شود. در این روش، شخص صافکار با توجه به تجربه و توانایی که دارد و نیز به کمک ابزار کار خود بدنه ی خودرو را تعمیر و ترمیم کرده و بازسازی خواهد کرد. صافکاری خودرو به کمک دستگاه وکیوم که به آن صافکاری مکشی نیز گفته می شود؛ نوعی صافکاری بدون رنگ محسوب می شود. در این روش از نیروی خلا استفاده می کنند تا تو رفتگی یا برآمدگی به وجود آمده روی بدنه ی خودرو را از بین ببرند. صافکاری با روش پی دی آر یکی از اولین و قدیمی ترین روش های صافکاری است. صافکاری با میله را می توان در گروه صافکاری های بدون رنگ جای داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *